Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont att brinna

Vilandes
bland ängar av grönska

ett monster av värsta sort

Blod till frukost
och mord som nattligt nöje

Fan är
ett
fan

en i ledet
med horn i pannan

Här brinner inte bara eldarna på
valborg

Näshår
existerar inte

bara en lukt
av nybränt -

Han rör sig lätt nu
i en tid av ego
och själsmissbruk

så öppna
flaskan och drick upp kära vänner

För det gör ont
att brinna i helvetet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-05-11 19:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt svulstig text...det osar hett från första till sista rad...och bortsett från detta så är jag fast för det här!!!!
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan