Det är inte alltid så svårt att ta farväl, när man vet vem man är och var man är." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte alltid så svårt att ta farväl, när man vet vem man är och var man är.


Snart far jag vidare

 

Jag minns alla stunder
var morgon i skratt
allt allvar allt kaffe
ni som ljuvligt leka tafatt

av glädje och sorg
men styrka att gro
jag tar nu er med mig
till nästa stillhet lugna ro

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-05-12 19:01



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
vilken skön bild. ett swosch ut i det blå genom ett prång. och så texten därtill. fint.
2007-05-12

  Sanningsägaren VIP
jag får inte in det rätta flytet i den
vill läsa den såhär:

han minns alla stunder
var morgon i skratt
allt allvar allt kaffe
er lek en ljuvlig tafatt

en glädje och sorg
men styrkan att gro
han tar nu er med sig
till nästa lugna ro
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt