Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astral, stjärnlika varelse

 

 

Stjärnjungfru

 

Astraea ditt jag

stjärnbild i mitt sinne

dotter till Zeus och Themis

för mig i välbehag

 

där finner jag behag

av tvenne skålar du bär

den ena mig när

att fukta mina läppar

 

nu

 

Virgo

 

 

vart...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-05-12 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt