Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En variation på hundägarproblemet . . . Denna gång en 10-10-6-6-10 Limerick


Limerick - En Desperat Hungrig Man . . .

 

En desperat hungrig man ifrån Lund

sökte förgäves att sälja sin hund

men den köparen bet

och på salsmattan sket

så mannen blev därför utan sin kund




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 650 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 13:22

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Snyft.
men endå skratt =)
2007-05-14

  DanSan
*************************

Ja där ser man sa prästen
som sket i jästen
18 hinkar
och en spann
inan allt försvann . . .

Perfekt limerick som vanligt
du är en mästare på det här Olle!

*************************
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson