Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt du gör

Får mig att minnas
Att känna

Jag lever med problem
Tar en dag i taget..
..så gott det går
Jag står..
och går..
ensam

och stark




Övriga genrer av Anna B.
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-13 18:32



Bookmark and Share


  marre
Alla människor har sina problem, det är bara att kämpa på. :)
2007-05-15

    RebeccaW
Bra text, med väldigt starkt slut, fin!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna B.
Anna B.