Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Jag blev lämnad av en ängel som lovade mig tröst i natten,
ensam står jag och får hålla hårt i hatten
Jag blev lämnad av den som lovade mig troget stöd
av den vackraste ängel som numer är borta och utan glöd...




Fri vers av Anna B.
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-13 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna B.
Anna B.