Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ask med minnen

Jag har en liten ask
fylld av fina ögonblick
och oförglömliga minnen

Den är dekorerad med
små vita snäckor
och inristade blommor

Och på insidan av locket
finns citat utav
människor jag älskar

Ibland tar jag fram den
efter en bra dag
för att fylla på den

Den asken är gömd
på en säker plats
i mitt hjärta





Fri vers av Elvira.L
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 20:55



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Var rädd om den! Den måste vara ganska stor, du har ju så många som älskar dej och så många minnen! Jag bokmärker den här lägger den bredvid mitt hjärta.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L