Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20880 sekunder

 

 

alla dessa sekunder

fagra blommor

livslust

doften av kaffe

tankar

dansanta

funderingar på en klippa

horisonter

denna oändlighet

i en skir grönska

 

lägger

 

min tanke

 

 

runt

 

 

 

dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 23:05



Bookmark and Share


  Marreb
Ljuvlig vill jag säga om den här. Gillade omfamningen på slutet.
2007-05-16

    sunnanvind
Nettizen har så skön kommentar så jag instämmer med den!
2007-05-14

  nettizen
jadu..... kaffe doftar visserligen gott..det gör det...har nog inte satt kaffet i romantiska sammanhang tidigare..... tack för att du öppnade mina ögon. :)
2007-05-13

  Sanningsägaren VIP
skönare omfamning
får man leta efter
havsdoft med kärlekskryddning
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt