Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den handlar mest om att jag var just arg på en person när jag skrev den här..


Varför vill du att jag ska skriva en dikt..?





Varför vill du att jag ska skriva
en dikt till eller om dig...?
Vill du känna dig speciell..?
Eller vadå..?!
Jag ska inte behöva skriva en dikt
om eller till dig
för att bevisa att du är speciell på alla
sätt och vis som det går.. =)

Mitt sätt att skriva unikt på sitt sätt
och ditt sätt
att vara är unikt på sitt sätt.. förstår du
vad jag menar..?
Alla är unika på sitt eget sätt genom
att vara som dom är..
Jag är unik genom att vara som jag är
och genom mitt skrivande..

På vilket sätt är just Du unik..? Jag är
unik genom mitt skrivande
och innehållet i mina texter dom är
originella och unika som mig..
Jag skriver utifrån mina känslor och
utifrån vad jag känner ifrån mitt hjärta
och mina tankar det är därifrån min
inspiration kommer ifrån..
Jag får inspiration från mycket men mest
av allt är det utifrån saker jag känner,
ser eller gör..!




Fri vers av Amcily
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-05-14 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amcily
Amcily