Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar..!

Läppar, alla gillar dina Läppar..!
Dom fylliga, mjuka Läpparna..
Tungorna gillar att smeka dina läppar..
Killar som tjejer gillar att kyssa dom..

Dina läppar har blivit kyssta så
många gånger i olika situationer
av olika personer, en del kanske
har tvingat sej på dina Läppar,
kanske någon har kysst just dina läppar
väldigt varsamt och ömt kanske
pojkvännen Ir flickvännen
som kysst dina mjuka, underbara Läppar..

Läpparna som alla pratar om..
Läpparna som ALLA vill kyssa
gonatt efter en träff..
Läpparna som blivit en Legend
av alla som någonsin kysst Ir
sett dina fylliga, underbara Läppar..!
Läpparna som vi alla vill kyssa o.v.s.
kille Ir tjej det är JUST DINA
Läppar ALLA gillar dom
utom DU..!!




Fri vers av Amcily
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-05-15 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amcily
Amcily