Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag balanserar... kommer jag att falla in över eller ut från händelsehorisonten


Smothering Heights?




Till min Musa Minerva

Snälla Du,
Jag vet att Du älskar mig
men det här är bara
för mycket!

Ok, – jag vet, jag vet.
Jag har tjatat på Dig
i decennier.
Så varför klaga?

Jo, för att min hjärna
håller på brinna upp.
Det fyrverkeri
Du låter flöda
ur ditt ymnighetshorn
föröder mig.
För många jävla detaljer
i min verklighet står
i smärtsamma lågor.
Jag har huvudvärk.
Varje cell i min kropp
ber om befrielse.
Om så bara
för en stund, snälla –
stryp flödet!

Jag ber Dig.

Eller fixa åtminstone
en termostat.

s




Prosa (Prosapoesi) av Anders P H
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 11:50



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
För mycket inspiration eller kärlek ....?

Det var nytt men jag känner igen det översvämmande inspirationen ...
2007-06-25

  Ulf Popeno
Hehe, eller kanske en flödesregulator? :-)
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H