Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en spik i kistan


För ditt eget bästa



Liten glad flicka
i sin sittvagn:
- Pappa, vet du vad
jag har bakom ryggen?

Pappan,
irriterat, snäsigt -
och så högt att det
ekar längs gatan:
- NEJ DET VET
JAG INTE!





Prosa (Prosapoesi) av Anders P H
Läst 525 gånger
Publicerad 2007-05-14 12:20



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
\"ännu en spik i kistan\"

Intressant att få ... läsa ur faderns synpunkt

trots att det bara är \'fakta\' så känner man skammen bakom



Måste få tacka att man får till slut veta att det finns där ...



Man känner igen det så väl
2007-06-25

    ej medlem längre
Nog har man varit där själv några gånger. Både i vagnen (fast det var ett tag sen) och bakom den (oxå ett tag sen, fast kortare).
Rubriken du valt är en fullträff!
2007-05-17

  Ulf Popeno
Det är förbannat hårt att vara förälder. Och det är ännu hårdare att vara barn.
2007-05-15

    Ling
Hoppas hon kommer att förstå att det inte är hennes fel. Bra fångat.
2007-05-14

  © anakreon VIP
Människan är det enda djuret som kan rodna och samtidigt det enda som har anledning.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H