Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkänslor. Som dröjde kvar

Och jag får vårkänslor på hösten
då mörkret tar ljuset
och jag behöver syre
andra går i ide
Är jag hungrig
Alltid




Fri vers av Tina-sol
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-05-14 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol