Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... eller.....


det kvittar väl?

Guld.
Matt guld.

En väg helt okänd för den okände.
Ett sankorn, spelar det någon roll
bland miljarders sandkorn?
Ett mer eller mindre.

Helst mindre.

Ett eller hundra hål genom väggen,
det kvittar väl?

Helst hundra

krossat glas.
expanderad gas.

gassande sol över hoppets mord.


PANG


Ett ben, mer elller mindre.
En arm, mer eller mindre.
Ett liv mer eller mindre.

Vad spelar det för roll?


det rör ju inte mig...




Fri vers av sachie
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 14:02



Bookmark and Share


  issac.a.m
fin text...
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie