Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misstagen

det är samma alternativ
oemotstådliga upprepningar av samma trauma
det är inte lönt att streta emot
gamla säger att man lär sig
lärda vet hur man undviker
jag är inte gammal dessutom olärd
vågar inte längre undra
hur lång tid ska det ta innan jag lär mig
av misstag

att såra eller såras
ochsåvidare
undsoweiter
ibland blir jag galen




Övriga genrer av lisabeth
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-05-15 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth