Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar i ditt öra...

 

 

Plockar

bygger tankar

i susningarnas

varma vänthall

vrider fram

lysande skimrande

 

former

 

håller varligt

vidrör ömt

 

dig

 

att älska

dina läppar

förföriska smaker

din kind

rosenröd

föra munnen

till ditt

vänstra öra

 

och viska

 

 

 

 

 

älskar dig

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-15 19:58



Bookmark and Share


  nettizen
Ah.... håller med Harsha.... den är magisk. Finns verkligen inget bättre ord. Magi!
2007-05-15

  Bubamara - Maria Zakrisson
ja =)
totalt okej för mej
jag kom-på att
man vill ju också höra det där
när viskaren ändå är så nära

bra
2007-05-15

  Sanningsägaren VIP
kom pro miss
ska det vara jämlikhet det? :P
2007-05-15

    sunnanvind
Härlig dikt som sveper över raderna likt en smekning!
2007-05-15

  Leif Furstedt
Är det ok med en kompromiss... :)
2007-05-15

  Bubamara - Maria Zakrisson
en så fin stund, att läsa om.
känner liksom kindsnuddet innan
för mej skulle den kunna sluta vid
och viska
man vet liksom
2007-05-15

  Sanningsägaren VIP
*lyssnar och njuter*
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt