Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill bara komma bort från allting.


Vita huset

Jag vill bara vara någonstans där solen lyser igenom fönstret, där vinden blåser ljumt varje dag. Där det är ljust och lugna röster pratar avlägset i mitt öra.

Jag vill bara gå omkring i mina tofflor, med en varm tekopp mellan mina fingrar. Jag vill inte tänka på någonting, jag vill inte behöva tänka på morgondagen, jag vill inte behöva tänka på alla människor runt om mig, vad dom tycker och tänker om mig, vad dom säger om mig.

Jag vill bara vara ensam, i ett vitt rum, där solens strålar når mig genom fönstret, och värmer mitt ansikte. Där jag kan sitta på sängkanten och titta ut, titta ner på alla människor som lever sina liv, som robotar.




Fri vers av Josefina strålberg
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-05-16 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefina strålberg
Josefina strålberg