Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappersvingars dans

 

 

Penndansen

lägger skuggor

fyller djupet

i ögon

 

driven av önskan

skönhet i dig

binda minnen

rundningar

 

retar handen

 

sträcker ut

din kropp

retande leende

 

pappersvingar

 

flyger viskar

 

andas

 

 

hudnära

 

 

 

 

dansar

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-16 21:15



Bookmark and Share


  nettizen
Wow.... vackert, mycket vackert. Pappersvingar..... fin formulering.
2007-05-16

    sunnanvind
Underbar dikt,,,Applåd!
2007-05-16

  Nina V A
ryckta välsamstämmiga ord som bildar en penndans att beundra,
\" andas hudnära dansar\" ja de dansar :)
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt