Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balanserad obalans

En ros, ett hjärta.
skönhet och smärta
I en glödande balans
Passionerat men utan sans
Som ying och yang, fast rött
Ett leende på läpparna så sött
Lockas till heta stunder de två
Smält samman! Känn hjärtat slå!
Snabbare och snabbare för sekunden
Av känslor man är bunden.
Starkare än gravitationens lag
En skarpare kontrast än natt och dag
Du är stark, men ändå vek
Av att veta om din näras kärlek.




Fri vers av Enigmatic
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-05-16 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enigmatic
Enigmatic