Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Death is just a heartbeat away]

Känner du?
Den blankpolerade metallen?
Mot huden, mot tungan.
Det smakar smuts.
Det smakar död.
Det smakar så jävla gott.
Du håller fingret på avtryckaren.

Death is just a heartbeat away.




Övriga genrer av Skywriter
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-05-17 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skywriter
Skywriter