Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågorna är egentligen: Vad finns på andra sidan? Och vem vaktar över muren?


[The Wall]

Jag har inte sett allt, Jag vet inte allt.

För att vara precis.

Jag har nästan inte sett nåt,
Jag vet nästan ingenting.

Allt vi vet är att vi ingenting vet,
Och det vi vet tror vi oss bara veta.

Vi lurar oss själva,
Men sånt är livet.

We\'re all just another brick in




The Wall.




Övriga genrer av Skywriter
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 14:06



Bookmark and Share


  Ivelajn
cool text med mycket filosofi!
:D
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Skywriter
Skywriter