Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Showtime]

I've poured my heart out,
breathe in, breathe out
and take all you can.

'Cause this is all you get.
It won't happen again.

Enjoy!




Övriga genrer av Skywriter
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 19:07



Bookmark and Share


  Ivelajn
Låter nästan som ett citat ur en film. Om inte annat skulle man kunna göra film av den lilla frasen, bra jobbat! :D
2009-07-23

    Sofia HM
Wow Eve! Så härlig, så rak. Me likie :-)
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Skywriter
Skywriter