Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantastisk ... fri och allt inom

 

 

Fantastisk finhet
fasetterad flinga

fladdrande flamma
flämtande figur

frestande flamingo
fjärran flärd

fortplantar flimmer
fiffigt finkänsligt

fagert fjäderlätt
frapperande feminint

florerad finessrik
formar flin

fattningens flamenco
flåsande formbar

fläktar finess
forcerande frankt

fängslande fägring
flygande flyktigt

friktionsfri frodande
florlikt fri

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-05-18 12:15



Bookmark and Share


  Nina V A
finformulerad f-allitteration som följer finstämt fram, fri och allt inom, jamenvisst!
2007-05-18

  Sofie Viktoria
Fantastiskt framställt :)
2007-05-18

  Sanningsägaren VIP
förunderligt fiffig
fin f-allitteration;)
flödar fram
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt