Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevattnad av livsglöd...

 

 

Jag hänförs

av värme

vårsol beströdd

av skenet

bevattnad

av livsglöd

bemött

 

jag trampar

i känslan

berikad

till dans

njutningen

fagert

 

vacker

 

 

galant

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-18 13:46



Bookmark and Share


    sunnanvind
HÄRLIGT GLAD TEXT!
2007-05-19

  Sanningsägaren VIP
där kom det fagra in...;)
2007-05-19

  nettizen
En glad text med härligt flyt. :)
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt