Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenröda tankar på ett torg

 

 

...reagerar inte

på mina val

hör ej heller

mina tilltal

 

driver sig sakta

mellan gator och torg

blandar sinnlighet

i en smakfull korg

 

att bära till ro

 

kärlek

 

tillåta

 

 

gro

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-18 20:24



Bookmark and Share


    Lindizz
Tycker denna text var riktigt fin...Gillas*
2007-05-19

    sunnanvind
mmm...håller med Nettizen här ...Gillas!
2007-05-19

  nettizen
Hmmm.... ingen tranbärssaft i den här att associera till....
Ärligt, jag är för trött för att analysera, kanske är denna inte heller gjord för att analyseras.....
Spontant kände jag dock att jag gillar den här. Den har ett bra flöde i texten och även om jag inte riktigt hajjade den så gillar jag den. Så den bokmärkes och får en plats i hjärtegalleriet med de andra samlade favoriterna. :)
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt