Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ackompanjemang



Ditt sjungade tonläge
Dina drömska blickar
Ditt rena uppsåt
Allt är en sång
för framtiden
En väg i paradiset
är din tunga




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-05-18 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP