Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenmansland

hur djupt är detta mörker
som jag måste längta mig ut ur?
har livet kvävts av skuggor
eller växer något härinne?

göm mig mellan timmar och år
tala om för mig när världen blivit
lite mindre vass i kanterna
och natthimlen lite ljusare

men detta är den långa vintern
den som måste dö sig fram.




Fri vers av blueroses
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-05-19 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blueroses