Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

San Salvador

Frid över askan
av din synd
Jag sprider den över gatorna
och över katedralen
Detta är mitt enda vapen
mina tankar lyfter igen




Fri vers av blueroses
Läst 283 gånger
Publicerad 2009-04-08 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blueroses