Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Tiden skriver in sig över klipphällarna
för att alla ska veta att här var någon

Ett SOS
en röksignal

Och jag hör att du balanserar
på en ton från världens ände
den som får glaset att spricka
den som får mig att le




Fri vers av blueroses
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blueroses