Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eva

en krona av skam på mitt huvud
nakenhet regnar från grenarna
ingenting här är levande
allt är tomhet och fördärv

all tystnad som plötsligt finns
all kyla som trängt sig på
jag förstår inte varför jag finns här
när jag ändå måste gå




Fri vers av blueroses
Läst 639 gånger
Publicerad 2007-05-19 02:26



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
du skriver bra
du verkar väldigt målmedveten med det du skriver
tyckte om både denna dikt och \"ingenmansland\"
fint! carry on!
2007-05-19

    JJ VIP
Fin dikt! Djupt tänkande och tolkningsbar! Mvh. JJ.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

blueroses