Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det yrväder...


Små fuktiga droppar...

 

högt ovan

genom suddig vy

ser jag ystra vårblommor

dansa bevattnade

föra sig

mellan hus

i spralliga stråk

i mjuka rörelser

för att finna

 

målet

 

invänta

 

såväl som jag

 

 

 

inväntar...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 14:42



Bookmark and Share


  Horatius
En läsning med flyt och utan motstånd ger denna text. Mjuka rörelsen förmedlades.
2007-05-19

  Sanningsägaren VIP
mycket bättre, renare
och får mig att se på ett annat sätt
men tycker iaf att du ska plocka versalerna
och i och med atat du skriver
\"såväl som jag\".. så vet jag
att du väntar... utan att behöva läsa
det sista ordet...;)
/Åsa
2007-05-19

    sunnanvind
Fina bilder till en text som känns stilla o öm...
2007-05-19

  nettizen
*ler*
okej..... klart att man kan läsa den här rätt upp och ner som den är och associera den till regndroppar som seglar ner för fönsterrutan och så.....
Men så har vi \"i spralliga stråk i mjuka rörelser\" och \"avge stänk

sjunka ner\"

Så läckert utformat!!!!!
Inte tranbärssaft men likväl med erotisk underton vilket är rätt makalöst för jag har nämligen försökt just på regntemat, men inte lyckats. Du fick till det. Klockrent!!!!
2007-05-19

  Sanningsägaren VIP
som ett svar...


från
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt