Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 236 Något om kärlek








Kanske har jag aldrig älskat
ändå tror jag det

Vem kan mäta kärleken?
Vad väger allra tyngst
av alla mått?





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-05-19 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP