Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism, en sorts talande visdomsord eller kortfattad tanke av livserfarenhet


Åsnan som vishetens eviga orakel




Om du ger dig tid att fråga åsnan
om var kärleken finns

så är svaret
\'mellan hötapparna\'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-05-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP