En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Håll till godo med en promille." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Håll till godo med en promille.


Trollrike 7

 

 

lägger tankar

minnesbilder

svävande

över yta

för sakta hand

över kullar

låter den fuktas

ser mer än ser

känner mer än känner

 

vet...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 00:59



Bookmark and Share


  nettizen
Mmm.... den här skulle kunna gå att tolka på flera sätt faktiskt.... men denna gång ska jag inte vara fräck i truten för det var inte den bild jag fick av den här. *ler*
Men det var en energisk text, kan säga så mycket....
Bravo!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt