Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två talesätt som står i motsägelse till varandra


Tidsproblem

Mitt knä har gått ur led
Och ur led är tiden
Det sägs att tiden läker alla sår
Men om tiden är ur led
Hur ska den då fungera normalt
Nej, knät och tiden är likadana
Och så lär de förbli




Fri vers av Simon Liedgren
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-05-20 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Liedgren