Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följetong.........


Sjätte äpplet

Äpplet det röda
skall inte ätas tror jag
det skall sakta ses




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-03-11 12:33



Bookmark and Share


    David Wästerfors
Denna text väcker en, gör en nyfiken.
2005-03-11

    ej medlem längre
så man nästan smälter! (Och duktigt skrivet av en sån liten pojke...)
2005-03-11
  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren