Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 243 Sådan katt finns väl inte?







…konsten att vara
den sortens katt
som sover bort hela dagarna

som aldrig är vaken
om nätterna…





Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-05-20 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP