Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga tårar för er

För varje ord ni slänger på mig
För varje tår ni tvingar mig att fälla
En liten bit dör
Varje tår fräter ett sår
Ni förstör mig
Med era ord
Mina tårar
Krossar mig långsamt
Plågad av tårar
Av ord
Tomma
Onda
Ta bort dem
Inga tårar för er




Fri vers av DagDröm
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-05-20 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DagDröm
DagDröm