Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osminkad

Du tvättade bort sminket som dolde mitt ansikte
Tog av mig den korta kjolen och pushup bh:n
Drog av mig de högklackade stövlarna
Nästan naken framför dina händer som klädde av mig
Du såg nöjd ut där jag stod framför dig
Osminkad, utan kort kjol och ingen pushup bh och inga skor
Du klädde av mig allt som jag trodde var jag
Gömd bakom smink och accosearer
Det var inte jag
”Det här är du”
Naken, som dagen jag föddes




Fri vers av DagDröm
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-03-07 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DagDröm
DagDröm