Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med dig

Ensam tillsammans med dig
En säng och två själar med trevande händer
Timmarna som flöt förbi
Inga trevande läppar
Småtimmar och första kyssen
Nyktra själar, fortfarande trevande
Försiktiga med varandra
Stannar vid kyssen som blev längre
Stannar där
Ensam tillsammans med dig
Åter igen




Fri vers av DagDröm
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-06-25 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DagDröm
DagDröm