Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älskad

Långsamt och sökande
Små ord men många känslor
En som älskar en som står stilla
Den lätta sommarbrisen som hade kommit
Med de känslor som en gång sjöng så starkt
Borta, glömda, vintern kom och drog bort känslan
Brisen som blev kall lika så känslorna
Borta, en som älskar stod ensam kvar
Jag vände mig om och gick




Fri vers av DagDröm
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-05-20 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DagDröm
DagDröm