Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Nu är allt trasigt
Allt har gått i bitar
Jag letar men kan inte finna något
Inget passar
Allt är fel
Plocka upp mina bitar
Finn de som saknas och laga mig
Gör mig hel
Ta bort det onda
Finn mig




Fri vers av DagDröm
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DagDröm
DagDröm