Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig och jag älskade dig



Jag såg dig när du hatade mig,
Jag såg dig när du pratade med mig,
Jag såg dig när du älskade henne,
Jag tröstade dig när hon dog.

Jag såg dig när du var ledsen,
Jag såg dig när du log,
Jag såg dig när du höll min hand,
Jag såg när du gick.

Jag älskade dig när du hatade mig,
Jag älskade dig när du pratade med mig,
Jag älskade dig när du älskade henne,
Jag älskade dig när hon dog.

Jag älskade dig när du var ledsen,
Jag älskade dig när du log,
Jag älskade dig när du höll om mig,
Jag älskade dig när du gick.

Jag älskar dig ännu,
Jag älskade dig när du dog.




Fri vers av Plutten
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plutten
Plutten