Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig igen!

Jag ligger här och gråter för att jag aldrig kommer få se dig åter,
Det dunkar i mitt hjärta trots all denna smärta,
Jag saknar dig mer för varje dar som går,
Ja jag saknar till och med dina knubbiga små tår.

Kärleken är inte alltid så lätt,
Det är ofta något som går snett,
Trots dina brister så älskar jag dig ändå,
Du var det bästa jag någonsin kunnat få.

Ligger ofta i min säng och tänker på dig,
Till och med ibland på dig och din förra tjej.
Jag undrar ofta ifall du fortfarande var som förr,
Men du minndes aldrig att jag sa att jag aldrig skulle stänga min dörr.

Jag fanns här för dig om du behövde mig eller bara ville prata,
Ja dig skulle jag aldrig nånsin att börjat hata,
Du var det absolut vackraste för mig,
Och du skulle bara veta hur mycket jag älskar dig.

Du hade ett sånt himmla underbart sätt,
Att beskriva det skulle inte vara lätt,
Det var bara med med dig som jag ville vara,
Och skaffat mig en egen liten barna skara.

Men nu ligger jag här och gråter för att jag aldrig får se dig åter,
Jag har ett ljus tänt för dig och undrar ofta ifall du tittar ner på mig,
Jag saknar dig som bara den och det finns en sak jag har på känn,
Det är nämligen som så att jag tror att vi kommer ses igen.




Fri vers av Plutten
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 00:18



Bookmark and Share


  caasandra
Denna var riktigt fin Linda ! / Cassie
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Plutten
Plutten