Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dem sa detta på tv och de e väldigt sant tycker jag.


The truth

”Skönhet kan dölja många synder men under ytan är vi alla likadana.”




Övriga genrer av Tongues_
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-05-21 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tongues_
Tongues_