Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte direkt min, hittade den på en presentation (på en annan sida). Passade in på mig när jag var yngre, fast nu har mitt liv en mening.


\"När ingen vet...\"

ingen vet hur jag känner mig, ingen vet hur jag mår.
att mitt hjärta gråter är det bara jag som förstår.
Alla tror jag e lycklig, o lycka e det de ser.
men tårarna rinner i ensamhet medan läpparna skrattar o ler.
att mitt liv helt saknar en mening är det bara jag som vet.
att jag inte längre vill leva,
det är min hemlighet..




Fri vers av Tongues_
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-05-24 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tongues_
Tongues_