Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den beskriver sig själv. Skriven av mig, hur som hellst.


\"Förstår inte.\"

Jag förstår inte vad som gick fel.
Att jag är tom är det ingen som ser.
Att jag gråter när ingen ser är inte min stora hemlighet.
Att jag bara ville bli älskad av någon, Det är där allt var så fel.




Fri vers av Tongues_
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tongues_
Tongues_