Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påfågelöga



Närvarande
flöde i den jordiska himlen
Din hunger
i den blå korridoren efter kärlek
kan inte skilja
orden åt

Varje mening
saknar ord
Varje ord
saknar mening




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 20:03



Bookmark and Share


  Araminta
jävligt bra vovven, tums up!
2007-10-06

    johanna1234
ah, mycket bra. gillar.

Varje mening
saknar ord
Varje ord
saknar mening

snyggt
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP