Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den pensionerade fiskpackarens funderingar




Undrar du verkligen över ditt yrkesval, ditt kall?
jag tror du vet...
du är helt enkelt nostalgisk...

bödeln avskyr sitt arbete...
men sadlade han om till sadelmakare
skulle han snart sakna pöbelns skrän och rop,
doften av äckel i gommen
svetten
innanför kläderna...

den outsinliga känslan av skräck
precis före yxans fall...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-05-21 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP