Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara tyngdlös...


Vind
för mig långt bort från här
marken under skakar
och jag är inte säker att jag längre orkar stå

på egna ben eller med en hjälpande hands

Vind
för mig långt bort från här
min kropp är trött
och själen tung
och mitt sinne skriker

jag vill sväva tyngdlös
över mörka hav med djupets allvar

jag vill sväva tyngdlös bland himlavalv
och stjärnrymd

tyngdlös i skyn

tyngdlös
jag vill slippa all tyngd








Fri vers av magnolia
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnolia